Aug 10, 2011

Life :D

fuhh lama tak menaip ,janggal gila rasanyaa :D okayy now im at IPG KBA ,apa yg special ? tak ada apaa yg special langsung kat sini ,everyday the same damn thing tht i do ,such a bored life right ,but this is the choice tht i choose ,so paan dont ever think to turning back ,

here ,all the thing tht i do must related to 'cikgu' ,urgghh ,hate to think back tht i will become a teacher ,teacher profession was not in my list of ambition pon ,mcm mana lahh aku bole tersesat ni -.- its all my mom fault ,tp nak marah pon tak boleh ,takkan aku nak jadi peminta sedekah mcm kat tepi jln tu ,or takkan aku nak jadi mcm penagih dadah kat bawah jambatan tuu ,whoaa man ,mmg takk lah kan ,hahah :D

the best thing here ever is rugbi ,hahaha :D because they all crazy xD and i love frinds with crazy people :))
here there are :


hensem kan aku ,hahahaha xD

here aku kne campak masuk class 1.3 ,nasib lahh class ni tak mcm class pingu ,class pingu class skema nak mampus ! syukur paan syukur ,
my class members is :

hassan basri : the harworking one ,semua kerja dia kne buat ,sian kan :)

nor asyikin : si anak mama ,biasalah anak manje ,nak buat mcm mana lagi kan

mukmin : the korean boy ,makk aii fanatic gilaa kat k-pop

anati : err ,ntah tatahu nk ckp ape ,haha

afiqah : the silent one :D

turkha : the mulut kereta api ,haha ,ckp laju gilaa ,

ain : harr dia paling kecik sekali ,the little one :)

husna : the macik one ,haha ,serious tgok dia teringat kat macik aku ,tp macik aku tak speaking hebat mcm dia lahh ,

abu bakar : the pelik one ,hahaha perangai pelik gila -.-

amani : she carzy in love with pair ,the craziest couple i ever met ,on call lama nak mampuihh ,tak tahu bosan

hafsah : the 'taiko' hahaha ,

naqib : when she speak ,u will never stop her ,the unstoppable xD

azfar : the native speaker ,konon lah :D

babat : my roommate :) *sbb roommate so aku tak kutuk kaw ,baik kan aku

hakim : best best :)

farah : dia ni gila ,handbag dia mcm bawak seguni batu bata ,berat nak mati ,taktahu aku dia bawak apa ,tak caya try angkat beg dia ,baling kat anjing pon aku rasa anjing tu mati klu kena beg dia

alya : ntah tak tahuu

ain besar : ntah tak tahu jugakk ,hahaha

afifah : the sotoi one ,bahan orng dia mmg pakar ,

amira (macik pot pet) : harr dia ni stalker nak mampuihh ,si stalker ,si pot pet semua dia ,

harr korang nak sgt aku publish korang kat blog aku kan ,nahhh amikkk ,padann muka





i'm more prefer IPOH than KL :)

Jun 18, 2011

the day has come ,you make the choices ,so dont ever you look back




bye bye ipoh :(



welcome KL :)


--------------------------------------------------------------



EKA MIKE
forever your mine <3